Skillet spiller i Voxhall

Kristne rock-elskere har noget at glæde sig til, når et af de største rockbands kommer forbi Århus.Onsdag d. 5. juni giver det prisvindende band Skillet et brag af en koncert i Voxhall i Århus.

Forsangeren John Cooper, som her anes i silhuet, er eneste tilbageværende medlem, som har været med fra starten.

Amerikanske Skillet er et rockband, som leverer en enestående liveoplevelse – de er således kendt for at være et af USA’s bedste livebands i deres genre. Hvirvlende trommer, klassiske riffs og unægtelig iørefaldende omkvæd.
Det er progressiv rock blandet med alternative moderne blomster – en fusion ulig noget andet.
Bandets medlemmer er alle kristne, og det bærer teksterne tydeligt præg af. Deres album ’Awake’ fra 2009 har solgt platin og debuterede som nummer to på Billboard 200. Så der er garanti for kvalitets-rock til koncerten, som bliver arrangeret af Glow.
Henrik