Ungdomsgruppe gjorde Aarhus ren

Artiklen begynder sådan her:  De var gule, men gjorde rent som en hvid tornado. Som en levende støvsugerslange bevægede 30 unge sig onsdag eftermiddag gennem Aarhus for at samle skrald.
Artiklen begynder sådan her: De var gule, men gjorde rent som en hvid tornado. Som en levende støvsugerslange bevægede 30 unge sig onsdag eftermiddag gennem Aarhus for at samle skrald.

Ungdomsgruppen Passion brugte tre timer sidste onsdag på samle skrald i Aarhus midtby.

Ungdomsgruppen Passion fra Citykirken i Aarhus kom i avisen for at gøre rent i byen.

Tremaine Galonska og Melissa Lassen er initiativtagere til Cityshine, en aktivitetsgruppe under Passion, som første onsdag i oktober sendte 30 unge på gaden i Aarhus for at samle skrald.
Den idé var Aarhus Stiftstidende så fascineret af, at der har været tre artikler i avisen om emnet. Først skrev avisen en artikel om idéen og siden en artikel, da Aarhus Charter udlovede et rejsegavekort, og til sidst en reportage fra selve opsamlingen.
Aarhus Charter synes nemlig også, idéen var god – så god, at de udlovede en rejse for to til Cypern til en af deltagerne.
Den rejse udtrak kommunens chef for Natur og Miljø som afslutning på rengøringen. Vinderen blev Daniel Provost.
– Vi synes bare, man skal kunne gøre noget godt for andre eller samfundet uden at forvente at få noget igen, sagde de to piger til avisen.