Jesus-Pop i høj kvalitet

s22_Royal-Tailor-coverDer findes Beliebers og der findes Directioners. Gad vide om der også findes Royalister? I hvert fald har vi her at gøre med nogle, som har styr på at lave popmusik.

Man skal ikke lade sig skræmme af Justin Bieber eller One Direction-sammenligningerne. Det er blot et udtryk for, at Royal Tailor har ramt noget, som bare virker.
Dette er god gedigen pop, med alle de elementer som hører sig til. Der er både rap og gode harmonier, og der er tydelige spor af inspiration fra både Justin Timberlake og Michael Jackson.
Egentligt er Royal Tailer nok mere et band med vokal, guitar, bas og trommer, end dansende drenge, men den gode popmelodi bliver prioriteret højt. Sangene er iørefaldende og bliver hurtigt nogle, man kan skråle med på. På albummet Royal Tailor har de besøg af et par prominente navne, bl.a. andre Capital Kings og TobyMac, som giver Royal Tailor endnu mere vellyd.
Efter at have opdaget at Royal Tailor har mere at komme med end at være kopier af Justin Bieber og One Direction, er denne anmelder begejstret. Der er “hul” igennem på albummet, Royal Tailor vil ud med deres budskab om Jesus, og de vil gøre det, mens de har en fest.
Der bliver dog tid til et par ballader, men uptempo-sangene med gode melodier er der flest af. Royal Tailors album er godt, og det er nemt at gå til. Så hvis det er god popmusik med et godt indhold, så er Royal Tailor et rigtig godt bud på et godt bidrag til playlisten.
Torben Schmidt