Inderlig dansk lovsang til kirker

s22_coverMaria Lundbak er lovsangsleder i København Vineyard, og sangene på hendes nye album er skrevet til kirken over en fem-årig periode. Sangene er vellydende og iørefaldende og bliver leveret af dygtige musikere.

Sangene vidner om et rigt liv i Gud og en stor forventning til Herren om, at han er til stede i nuet, i sit folk med sit nærvær. Sangen “Dit rige” indholder en enkelt linje, som har bidt sig fast i denne anmelders tanke:
“Vi vil [..] elske livet tilbage i vores by.”
En skøn og meget sigende linje, at i Guds kærlighed kan vi som hans folk gå og møde vores by i kærlighed, uanset om det er København, Kalundborg eller Kolding.

Maria Lundbak formår at levere både indlevelse og nærvær i sin stemme. Sangen “Din nåde møder mig” er albummets modigste. En inderlig og enkel sang, som bliver båret af et minimalt akkompagnement med masser af tid og luft.
Maria Lundbak har sange med både danske og engelske tekster. De fungerer fint sammen på albummet, som dog mest bærer præg af være en samling sange frem for et helstøbt album.

Et stort plus er, at samtlige sange på albummet ’Mit hjerte er dit’, kan hentes på Maria Lundbaks egen hjemmeside, både i en tekstversion og en version med akkorder, så det er lige til at printe ud og tage med til sin egen kirkes band eller til at spille hjemme i stuen.

Torben Schmidt