Nye og gamle festival-hits

Gospel-kids har udgivet en opsamlings-CD med 12 nyskrevne sange fra de seneste Gospel-kids festivaler. Sangene er indsunget i den velkendte stil fra Gospelkids, og stemmerne leveres af forskellige sangere fra Danmarkskoret i årene 2014-2017.

Mange steder i landet er der lokale Gospel-kids kor, og siden 2014 har der tre gange om året været afholdt en festival. Og det er altså fra disse samlinger, at sangene er hentet. Albummet er heldigvis ikke kun for tidligere deltagere, som ønsker et genhør med musikken fra festivalerne, men for alle, som er glade for at lytte til Gospel-kids.

CD’en er produceret af Peter S. Ringgaard, mixet af Jacob S. Worm og assisteret af en række musikere. Den udkom den 28. januar i forbindelse med årets første Gospel-kids festival i København.