David og Nicolai skal styrke lovsangen i ’WorshipToday’

Nicolai Kruse Abiltrup Sørensen er kandidat i rytmisk musik. Han er ansat i en 25% stilling indtil 30. september 2020 i musikarbejdet IM-musik.
Nicolai er 28 år og gift med Line.

Indre Mission vil opgradere lovsangen i hele Danmark med to nyansatte. De skal bl.a. lave undervisningsvideoer og netværke med unge på efterskolerne.

David Kristoffersen og Nicolai Kruse Abildtrup Sørensen er blevet ansat på deltid fra 1. oktober til at arbejde med lovsang og videreudvikling af WorshipToday for IM-musik.

Fra 1. oktober opnormerer Region Aarhus med to deltidsstillinger. Nicolai Kruse Abildtrup Sørensen fra Brabrand skal være projektmedarbejder på 25 procent, og David Kristoffersen fra Aarhus skal være projektmedarbejder på 30 procent.

– Der er ikke lavet arbejdsbeskrivelser endnu, men i de store linjer skal de have fokus på lovsang, siger landsleder i IM-musik, Benjamin Hougaard.

Tips og tricks til lovsangen

Nicolai skal have fokus på lovsang gennem IM-musiks nye koncept, Worship Today.

– Det har indtil nu kørt på frivillige kræfter, og vi er nået til et punkt, hvor der er brug for lønnede kræfter, hvis det skal videreudvikles. Og det vil vi gerne, for projektet er blevet taget rigtig godt imod ude i landet, siger Benjamin Hougaard.

Repertoiret skal udvides, og der skal laves nogle undervisningsvideoer omkring lovsangsledelse og tips og tricks til musikere, der spiller i lovsangsband, forklarer han.

Musikstuderende David Kristoffersen, Aarhus, er ansat som projektmedarbejder med fokus på lovsang. Han er ansat indtil den 31. juli 2018 i IM-musik. Ansættelsen er en 30% stilling. David er 24 år og gift med Nomi.
Tættere på de unge

IM-musik vil også arbejde på et stærkere samarbejde med Børkop Højskole, hvor Nicolai lige nu underviser i lovsang og musikledelse. Det vil han også fortsætte med efter 1. oktober.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”IM-musik vil også gerne tættere på de unge. Derfor har vi ansat David, som kommer til at netværke meget med de unge på efterskoler og dem, der arbejder med lovsang i IMU samt tilbyde dem undervisning i lovsangsledelse,” forklarer landslederen.

”Jeg er så glad for, at Nicolai og David har lyst til at arbejde med som lønnede medarbejdere, for det er en styrkelse af vores arbejde på et område, hvor mange af vores konsulenter er optaget af andre ting. Og jeg er rigtig glad for, at Indre Missions hovedbestyrelse kan se muligheder i det og vil investere i det.”

I januar var Benjamin Hougaard på besøg hos hovedbestyrelsen til en snak om lovsangens plads i Indre Mission. De to ansættelser er et af resultaterne af den efterfølgende drøftelse, som nu skal styrke musikarbejdet i Indre Mission.


Artiklen fortsætter efter annoncen: