En gave fra en sand poet

Nogle gange kommer den smukkeste gave fra den person, der ikke pakker tingene ind. Sådan er Heath McNeases album Be Clean Again.

Det er lige i fjæset og går tæt på. Han hudfletter sine lyttere og sit eget spejlbillede. Det er provokerende og ærligt, og hvor er det befriende med et menneske, som ikke har travlt med at polere facaden og sit eget image.

Hvert eneste nummer på Be Clean Again stjæler opmærksomheden og tryllebinder lytteren med atmosfære og sandheder. Heath McNease har skabt intense og smukke lyriske kreationer, som både rummer dybde og er fyldt med referencer til alt fra Det Gamle Testamente til The Beatles og sociale medier. Som en sand poet smider han livet i alle dets modsætninger og ambivalens op i luften, så vi ser, at meget af det, mennesket foretager sig, i virkeligheden blot er jagen efter vind. Samtidigt står det smukke og det sande tilbage, desto klarere.

Alle numre på albummet er pakket smukt ind i lækker produktion, som spænder over folk-inspireret guitar, til stramme beats og store synths. Be Clean Again er i sandhed en gave, intet mindre.

Kunstner: Heath McNease – Titel: Be Clean Again – Genre: Hip Hop – Download: itunes
– Pris: 69 kr.