Esther ville dø for Allah – men blev stoppet af Jesus

Esther Ahmad ville sikre sin far en billet til himlen ved at dræbe sig selv sammen med ikke-muslimer. Men så lærte hun Jesus at kende. Esther fortæller sin gribende historie i bogen ’Defying Jihad’, som siden den udkom den 4. juni allerede er blevet en bestseller.

”Hvis du virkelig elsker Allah, vil du dø for ham. Din død vil føre til stor belønning for dig selv og din familie i himlen. Kun døden kan bevise din kærlighed.”

Det havde Esther Ahmad (dæknavn) lært i sin religiøse skole i Pakistan, og hun øjnede sin store chance. Hun kunne altså vinde både Allahs og sin fars kærlighed og accept ved at dø som selvmordsbomber. Da læreren efterlyste frivillige, stak den kun 18-årige Esther derfor hånden op og meldte sig som jihadist – for at dræbe sig selv sammen med nogle jøder eller kristne.

Esthers beslutning om at dø som jihadist gjorde forældrene meget lykkelige, fortæller hun i et interview med The Christian Post.

Stoppet af Jesus

Bogen ’Defying Jihad’ fortæller den sande beretning om pigen, der voksede op i et radikalt muslimsk miljø. Esther var overbevist om, at hendes største kald i livet var at tjene Allah ved at dø for ham og tage ”vantro” med sig i døden.

Men to nætter før hun skulle gennemføre sit livs sidste handling, havde hun en drøm, som skulle forvandle hendes liv for al fremtid.

I drømmen kom en lysende skikkelse, som Esther blev klar over ikke var en engel – men Jesus Kristus selv. Han gik gennem en kirkegård og kaldte de døde til live – og overfor Esther beskrev han sig selv som ”Sandheden og Vejen og Livet”.

Da Esther dagen efter fortalte en klassekammerat om drømmen, viste det sig, at denne var en kristen – og hun forsynede Esther med kristne bøger og kassetter.

Drømmen og mødet med endnu en kristen førte til, at Esther kom til tro på Jesus – selv om det at forlade islam er ensbetydende med en dødsdom.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hendes far forsøgte dog ikke at dræbe hende med det samme. I stedet sammenkaldte han en masse lærde muslimer, som i fuld offentlighed skulle overbevise hende om, at Koranen havde ret og Bibelen uret. Hvis Esther vandt, kunne hun måske overleve. Men hvis de lærde muslimer vandt, skulle Esther fornægte sin nye tro på Kristus.

Skoleret over for pøbelen

Dag efter dag i en måned skulle Esther stå ansigt til ansigt med pøbelen for at forsvare sin nyfundne tro – og sit liv. ”Hver eneste dag tænkte jeg, at det ville blive min sidste dag, og at jeg skulle være i himlen sammen med Herren,” fortæller Esther.

Men så galt gik det ikke. Esther bor nu i USA, hvor hun og ægtemanden, John, kan tale om deres tro med både muslimer og kristne.


Artiklen fortsætter efter annoncen: