En bolig der er besværet værd!

Hvordan mon det bliver i Himlen? Vi ved ikke så meget. Vi skal prise Gud, have festmåltid sammen med dem, som er gået forud for os. Og vi skal bo og leve der.

Jesus siger, at han er gået foran og har gjort en bolig rede for os. For der hvor han er, skal vi også være.

Han siger også, at vejen, der fører derhen, er smal, og porten er snæver, og få er de, der finder den.

For nylig var jeg på rejse til Cambodia. Jeg valgte en lejlighed på nettet. Og fandt et sted, som så lovende ud. Jeg fik af ejeren en beskrivelse for at finde vej. Jeg kunne godt se, at det så lidt besværligt ud. Jeg fandt frem til adressen.

Foran mig var der en meget smal og mørk gang, ca 1 meter bred. Jeg begyndte at gå derind. Der var meget affald, og gangen var 25 meter dyb. Jeg kom ind i et netværk af gange og små åbne pladser, og da jeg skulle dreje om et hjørne, kom der pludselig to kæmperotter, ca 35 cm plus hale, springende lige foran mig.

En erfaren missionær gav mig engang det råd, at hvis man mødte dyr, som kunne virke ubehagelige, der hvor man var, ville det hjælpe at give dem navne. Han mente, at man på den måde blev mere dus med dem. Så lige der, hvor rotterne passerede mine skosnuder, tænkte jeg umiddelbart; nå der kom Nick og Jay… da vist lige der.

Og så fortsatte jeg ind i dybet. Til sidst kom jeg til en smal og meget beskidt trappe. Det viste sig, at der var 5 etager op. Der var mange katte over alt. Men det var meget disiplinerede katte, for de havde kun besørget sig på hver andet trin.. så det gik også.

Til sidst nåede jeg op til døren, og med en del betænkeligheder åbnede jeg den.
Det viste sig, at jeg kom ind i en fantastisk skøn, ren og ny lejlighed, og alt så perfekt ud. Med kæmpe tagterresse på første sal.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Den var alt besværet og ubehaget værd. Og jeg nød at komme “hjem”.

Vejen her på jorden, der fører til de himmelske boliger, kan også være besværlig. Og det kan koste en pris at følge den. Men det bliver det hele værd. Ingen sygdom og smerte, ingen kamp, angst og uro. Altid sammen med Jesus.

Det bliver en bolig, der er hele besværet værd.


Artiklen fortsætter efter annoncen: