Lauren Daigle kommer til Danmark

Den kristne sangerinde og sangskriver Lauren Daigle kommer til Danmark og skal spille koncert i Store Vega den 5. november.

Lauren Daigle har i 2015 været på scenen med sit platinsælgende debutalbum ”How Can It Be”.
Siden den koncert er det kun gået frem for Lauren. For på bare fire år har hun udgivet tre succesfulde albums, og hun har også vundet flere awards undervejs.

Hendes stemme har en unik lyd, som minder om den sårbarhed, Adele har i sin stemme, kombineret med den rå power fra Aretha Franklin.

– Jeg elsker at give folk en følelse af, at de er frie til at udtrykke, hvordan de føler. Og hvor folk føler sig varmt velkomne. Hvor de kan få et godt grin og give slip på nogle af de ting, der holder dem fast i stress med familien eller arbejdet, eller hvad det nu kan være, siger Lauren Daigle til People.

– Det bliver livligt og sjovt og muntert, men også følelsesmæssigt.

Lauren Daigles seneste album, Look up Child, udkom i september 2018 og var anført af pop-hittet ”You Say”.

Nu har Lauren taget på ”Look Up Child” world tour og kommer til Danmark den 5. november, for at spille i Store Vega.

”Look Up Child”

Albummet består af tretten sange, som er lige fra catchy melodier til reggae jive og endda orkestrale ballader, og den gik direkte ind som #3 på Billboard 200 charten og blev det bedst placerede kristne album af en kvinde i mere end 20 år.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lauren har en fantastisk evne til at forene sig med publikum, og hun har fået stor anmelderros og anerkendelse som den hurtigst sælgende nye kunstner i mere end et årti.

Hun har savnet at optræde på scenen, hvor hun oplever kontakten med sine fans.

– Der er den her kommunikation og sårbarhed, der er så ægte, når man spiller på scenen.
Sjælen, modet, lidenskaben – jeg vil tilbage til den musik, jeg elsker, siger Lauren Daigle.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Skrevet Af Margrethe