Ny BDM-missionær i Tanzania

Rasmus Kjær Jensen

I september ansatte BDM den 30-årige vestjyde Rasmus Kjær Jensen, der nu er klar til at blive sendt på opgaver i Kigoma i Tanzania.

Hans interesse for tro blev vakt på efterskolen Solgården i Tarm.
– Her fik jeg et indgående kendskab til Biblen. Bagefter begyndte jeg at komme i Indre Missions Unge i Ansager.

Jeg kommer ikke fra en troende familie, så jeg havde lidt startvanskeligheder på mit kristenliv. Min familie forsøger stadig at vænne sig til, at jeg er blevet troende, fortæller Rasmus Kjær Jensen.

Efter 10. klasse og en erhvervsuddannelse som landbrugsmaskinmekaniker vendte han tilbage til efterskolen som volontør og, senere blev han ansat i organisationen Afrika InTouch, hvor tanken om at beskæftige sig med at hjælpe mennesker for alvor blev tændt.

– Jeg var to gange i Nigeria for at hente inspiration til mine foredrag. Jeg så en helt anderledes, fantastisk kultur og møde de dejligste mennesker, som var så hjertevarme og glade, at jeg bare måtte stille min hjælp til rådighed på en eller anden måde.

Det var i dette møde, at jeg besluttede, at jeg ville arbejde med mennesker, fortæller Rasmus Kjær Jensen, der i dag har taget en uddannelse som diakon.

I begyndelsen af 2020 udsendes Rasmus Kjær Jensen til Kigoma. Her vil opgaverne blandt andet være at understøtte den mobile bibelskole, deltage i børne- og ungdomsarbejde og støtte ledelsen. Senere venter der måske opgaver i Burundi og D.R. Congo. Den 22. december er der udsendelsesgudstjeneste i Grindsted Kirke kl. 9.30.