Skuespiller: ’En ged er en rigtig god julegave’

Skuespiller Melissa Joan Hart løfter et gedekid i World Visions interaktive pop-up shop i Bryant Park’s Winter Village i Manhattan den 3. december 2019.
Foto: The Christian Post/Leonardo Blair

En ged er en julegave, der også gør en masse gavn efter jul, , mener skuespiller og producer Melissa Joan Hart, som er en varm fortaler for den kristne NGO World Vision.

Melissa Joan Hart besøgte sammen med sine børn World Visions pop-up shop i Bryant Park i New York.

“Jeg vil gerne gøre mest muligt godt og samtidig lære mine børn noget om andre dele af verden, og hvordan mennesker lever og hvilke problemer, de oplever,” forklarede skuespilleren i et interview med The Christian Post.

I World Visions pop-up shop var der levende geder, et æsel, høns og telte med forskellige toiletartikler til uddeling i katastrofesituationer. Som noget nyt kan udsatte børn via NGO’en selv vælge en sponsor, der vil hjælpe dem med at financere specialprojekter.

Melissa Hart og hendes familie besøgte i august World Visions projekter i Zambia, hvor de blev meget imponerede over NGO’ens arbejde i flere landsbyer.

Melissa Joan Hart har blandt andet spillet titelfigurer i komedieserierne Clarissa Explains It All, Sabrina the Teenage Witch og Melissa & Joey. Hun har også medvirket i den kristne film God’s Not Dead 2.