Menneskefisker

Helle Madsen. Evangelist og menneskefisker for Jesus Kristus. jesus.er.svaret@gmail.com

I 90’erne var jeg ansat ved Frelsens Hær i Hjørring som korpsassistent. Og var leder der. Jeg spurgte Jesus: Hvad vil du, jeg skal i dag? Er der nogen, som skal ha’ en speciel hilsen fra dig i dag.?

Nogle gange skulle jeg gå over til Føtex. Hvor jeg havde en bunke Krigsråb med. Samt programmer om, hvad der foregik i korpset.

Når jeg gik hjem, var det hele delt ud. Der blev mange samtaler. Mange der fik en hilsen fra Jesus. Mit barn jeg elsker dig. Kom hjem. Tilbud om det evige liv. Frelsen.

En anden dag skulle jeg stå ved Brugsen. Der blev også kommunikeret vidt og bredt, om livets hårde sider. Men også den glæde, Jesus kan give.

Folks ansigt ændrede sig fra at se triste ud til at være glade.

Men en dag, da jeg spurgte Jesus/Helligånden: Hvor skal vi gå hen i dag og gøre en forskel sammen? Da skulle jeg gå til A-Z i Hjørring.

Da jeg kom ind i A-Z, gik jeg lidt rundt. Normalt havde jeg krigsråb og programmer med. Og uniform på.

Det skulle jeg ikke i dag. Jeg mærkede klart Helligåndens ledelse. Jeg skulle gå over i fiskegrejs-afdelingen. Der skulle jeg finde noget madding, så fiskene kunne bide på krogen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Menneskefisker”

Jeg tænkte: jeg skal da ikke ud at fiske!
Men Helligånden sagde: Der er fem, der vil bide på.
Jeg havde bedt om mulighed for at bede til frelse med mennesker.
Jeg skulle købe nogle fiskekroge. Og fem blæksprutter. Fem gange madding. Jeg takkede Herren.

Der gik nogle dage. Så vandt jeg 1 sjæl. Så gik der nogle dage igen. Da vandt jeg en sjæl. Nogle dage senere vandt jeg to sjæle, og til sidst en sjæl.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der blev fisket fem sjæle ind til Himmelens rige, Halleluja. Priset være Herren. Han lever.
Jeg var helt høj af Helligåndens kraft og salvelse. Jeg skulle mødes med alle fem, da de skulle til deres første kristne møde. Vi var alle så glade. Fyldte med Helligåndens kraft og salvelse.
Guds kraft væltede ud af knaphullerne.

Ja, Jesus vidste hvad der skulle til. Fem gange madding, en menneskefisker. Og Helligåndens kraft til at drage menneskene. Ind i Jesus favn.

Så også disse kære venner kunne blive indskrevet i Livets bog.
Det var en anderledes måde at fiske på.
Men det gav 100% fangst.

Hvor er det fantastisk at få lov at tjene for Jesus Kristus. Både dengang og nu.
Det er vigtigt, at vi spørger Jesus: Hvor vil du,  jeg skal gå hen?


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sammen med dig vil han gøre en forskel i dag.