Uanset resultatet er det vigtigste at følge Gud

Charlotte Pence Bond fortalte på valgdagen, hvordan synet af to høge under en ferie havde talt til familien om det at lade sig bære af Gud.

Charlotte Pence Bond, der er datter af USA’s vicepræsident Mike Pence og second lady Karen Pence, fortalte på valgdagen om vigtigheden af at følge Gud midt i både politisk og social uro.

Charlotte Bond har delt et stærkt minde om sin fars vej til embedet som vicepræsident. Det skete for flere år siden og har været afgørende for forældrenes beslutning om at gå mere ind i politik, skriver The Christian Post.

Charlotte husker en familieferie, hvor forældrene blev dybt inspireret af noget, de så i naturen:

”Vi var ude på den her smarte ranch, og vi tog på hike,” fortæller Charlotte. Hun tilføjer, at hendes far på det tidspunkt var i færd med at overveje, om han endnu engang skulle stille op til Kongressen efter to tidligere forgæves forsøg.

På det tidspunkt havde Mike Pence en god karriere både som talkshow-vært og advokat. Han kunne have fortsat i samme spor, men var begyndt at overveje, om han skulle involvere sig mere i politik. Derfor kom ferieoplevelsen til at blive så afgørende for Pence-familien.

To svævende høge

– Min mor og far stod på den her klippe … og de så ud over klippen og fik øje på to høge, som fløj, fortæller Cahralotte Bond. “Men høgene baskede ikke med vingerne, de gled bare ligesom afsted sammen, og vinden løftede dem fremad.”

Denne scene talte så stærkt til Karen Pence, at hun sagde noget til sin mand, som de altid senere er vendt tilbage til.

”Mor sagde til min far: Hvis vi skal stille op igen, skal vi gøre det som de to høge – ikke noget med at baske. Vi må lade Gud bære os til en position eller helt lade være. Vi skal svæve …vi skal ikke prøve at komme frem på egen hånd.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Charlotte Bond forklarer, at hendes mor mente, at familien skulle lade Gud ”bære dem”, hvis de valgte at gå ind i endnu en valgkamp. Herefter gik det stærkt. Mike Pence blev først valgt til Kongressen, derpå i 2012 blev han guvernør i Indiana, og kun fire år senere blev han USA’s vicepræsident.

– Mor sagde til far: ”Hvis vi skal stille op igen, må vi gøre det som høgene – uden at baske. Vi må lade Gud bære os til en stilling eller lade være. Vi skal svæve, ikke prøve at komme frem på egen hånd,” fortæller Charlotte Pence Bond. Mike Pence blev herefter guvernør i Indiana (2012) og 4 år senere vicepræsident.

Gud har en plan for os

Under hele denne rejse har Charlotte og hendes familie haft fokus på Gud og det, der har været hans vej for dem. Når hun ser tilbage, bemærker hun, hvor stærkt det er at se, hvordan ”Gud er trofast, og han har en plan”.

Nu håber hun at kunne inspirere andre med det samme budskab.


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Jeg vil gerne opmuntre dig: Hvis du er nervøs i dag – på valgdagen – så må du huske, at Gud har en plan for os. Uanset resultatet af valget skal vi respektere den person, som Gud giver autoritet.”

Charlotte opfordrer folk til at bede for alle i magtfulde stillinger. Samtidig udfordrer hun hver enkelt til at søge Gud i deres personlige liv.

“Vær klar til hvad som helst, Gud vil kalde dig til at gøre,” slutter hun.

Man kan høre Charlotte Pence Bonds budskab i podcast-serien “Doubting It”.


Artiklen fortsætter efter annoncen: