Smuk og følsom – med stærke tekster

Første gang jeg hørte Josefine Jønsson, var på sommercamp i Mariager for nogle år siden. Der stod en ung kvinde, som ikke fyldte meget på den store scene, men jeg blev målløs over den store stemme, hun havde.

Nu har Josefine udgivet sin anden EP – en meget personlig og følsom en af slagsen.

Den starter meget atypisk med et “Spoken word”, dvs. der er baggrundsmusik, mens Josefine fortæller om sin egen personlige oplevelse, hvor Gud talte til hende og helede hendes hjerte.

Men ordene er ikke kun til Josefine, men kan bruges til enhver, der trænger til at høre, at Gud elsker os og har brug for os. I det hele taget er dette en EP, du skal lytte til, hvis du længes efter at opleve Guds kærlighed og trøst.

Sangene er fulde af Guds kærlighed, og det opleves næsten, som om Han taler direkte til mig om, hvor elsket jeg er. Samtidig er det en opmuntring til, at vi rejser os og stoler på, at Gud kan bruge os og har udvalgt os.

Teksterne er det helt afgørende på denne EP, og de har fået lov til at stå stærkt. Musikken omslutter teksterne på en fantastisk måde, men overdøver eller dominerer aldrig. Samtidig er Josefines stemme så fin og på den anden side så kraftfuld, når budskabet skal stå klart.

Der er 5 numre på EP’en og de passer sammen og er i tråd med hinanden på en rigtig fin måde.

Jeg vil også lige fremhæve den smukke duet med Simon Pedersen (Skywalk). “Cageglass” er en sang, der handler om at komme ud af sit bur og flyve, og de to synger den så fint sammen, og deres stemmer klæder hinanden. Virkelig flot.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vil varmt anbefale denne EP, som er så flot og professionelt lavet og samtidig så enkel og fyldt af Guds nærvær.