Acts Academy lancerer 4 streams

Også lokalerne i Kolding-højskolen har fået et løft.

Højskolen Acts Academy i Kolding tilbyder både nye uddannelser og renoverede lokaler til næste hold elever.

Det er synligt udefra, at højskolebygningen er under forandring. Inden døre har spisesalen fået nyt interiør, store planter og nye, store vinduer mod søen. I løbet af sommeren åbnes der op mellem spisesalen og det nye kirkebyggeri, Samværket.

I det hele taget er der meget på Højskolen Acts Academy, som har fået et løft. Flere lokaler gennemgår en total renovering, så de fremstår tidsvarende, lyse og indbydende til glæde for både elever, stab og gæster.

Undervisning til enhvert potentiale

”Vi tror på, at hvert mennesker indeholder potentialet til noget stort. Og det potentiale vil vi gerne have frem og forme på Acts Academy. Ikke alle er ens, men har forskellige talenter, baggrunde og drømme.

Derfor tilbyder vi til august, udover den øvrige undervisning, også fire ”Streams”, hvor man arbejder konkret med udvikling af kompetencer indenfor specifikke områder,” udtaler forstander Lars Bo Olesen.

Læs resten af artiklen på udf.nu