”Musicalen er hvert år højdepunktet på LME!”

Hele efterskolen står sammen om at få musicalen op at køre. Sidste år var forestillingen ’Pinocchio’.

Løgumkloster Efterskole har i årevis lavet den ene storslåede musical efter den anden, men da corona farvede verdenskortet rødt, måtte der sidste år tænkes i nye baner.

To uger inden premieren valgte lærer-teamet at ”resette” hele planen og gå all-in på musicalen – bare på en lidt anden måde end det, man har gjort før. Vi brød rammerne og lavede en drive-in musical på engen!

Tradition for musicals

Løgumkloster efterskole har i årevis lavet musicals. Det er en tradition, der betyder rigtigt meget for os, da det er et af vores højdepunkter på året. Gennem årene er der blevet lavet mange forskellige musicals, men med hvert sit helt eget særpræg. Der er fx blevet lavet: Askepot, Klokkeren fra Notre Dame, Aladdin, Troldmanden fra Oz og Ronja Røverdatter.

Hvert år inviterer man folk ind i vores lille efterskole-univers, ned i hallen, hvor magien kommer til live. I gennemsnit får vi 2500 gæster fordelt på fem forestillinger ind for at se vores univers af sjov og ballade, slik og en masse hårdt arbejde.

Læs resten af artiklenudf.nu