Citat om dåb kunne misforstås

Mogens S. Mogensen
N. J. Holms Park 55, 6070 Christiansfeld

I Udfordringens sidste udgave citeres jeg for at have sagt, at Missionsforbundet ikke praktiserer dåb. Jeg ved naturligvis udmærket, at Missionsforbundet praktiserer dåb, og det var da heller ikke det, jeg blev citeret for at have sagt i Kirke.dk, som Udfordringen hentede nyheden fra.

Til Kirke.dk udtalte jeg flg.: ”Der er en hel del medlemmer af kristne trossamfund, som også er medlemmer af folkekirken, blandt andet Frelsens Hær, fordi de ikke foretager dåb, hvilket man så får foretaget i folkekirken. Og sådan vil det også være i en række andre frikirker, herunder Missionsforbundet.”

Og den sidste sætning refererer til, at der i øvrigt er en række medlemmer af flere frikirker inkl. Missionsforbundet, som samtidig er medlem af folkekirken. Jeg beklager, hvis jeg har udtrykt mig på en misforståelig måde.