Fællesskabet blomstrer på Hedemølle

Hedemølle Efterskole ligger i naturskønne omgivelser ved Gudenåen. Foto: Hedemølle Efterskole

Hedemølle Efterskole fokuserer som kristen efterskole på at give eleverne det bedste grundlag for livet, og som en del af denne målsætning at give eleverne et godt kammeratskab og kristent fællesskab.

Og det har en af eleverne fra det nye elevhold allerede erfaret. Mira fortæller:

”Fællesskabet på Hedemølle Efterskole er bare noget helt særligt. Den anden aften var vi fire-fem elever, der tog en guitar, ukulele og sangbog med ud på terrassen. Der sad vi og sang og spillede lovsang, mens solen gik ned, og mens vi sad der, kom der hele tiden flere og flere til. Mange forskellige mennesker. Vi endte med at være mange, der enten sang eller bare sad og lyttede med. Det var virkeligt fedt at være en del af og mærke, hvordan et fællesskab kan blomstre med så forskellige mennesker. Her er plads til alle.”

Hedemølle er oprettet af Evangelisk Luthersk Missionsforening og ligger i naturskønne omgivelser få kilometer nord for Bjerringbro i Viborg Kommune. De godt 100 elever er fordelt på 8., 9. og 10. klassetrin. Udover de mange “almindelige” dage på et efterskoleår med undervisning, hygge og fællesskab består skoleåret også af udlandsrejser, sportsstævner og skolens årlige musical.