”Er jeg god nok?” – spørger KFS på årets Discipeltræf i efterårsferien

Er jeg klog nok?
Er jeg hellig nok?
Er jeg populær nok?
Er jeg frelst nok?
Er jeg sjov nok?
Er jeg … nok?

Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) holder igen i år Discipeltræf i efterårsferien. Discipeltræf er for unge, der går på gymnasiet eller på en anden ungdoms- eller håndværkeruddannelse og for unge, der holder sabbatsår.

Er jeg nok?

Årets tema er ’Er jeg … nok?’ KFS skriver om temaet: ”Vi måler, vejer og vurderer os selv i tide og utide. Fik jeg sagt det rigtige? Får jeg de rigtige karakterer? Har jeg de rigtige venner? Synes de, jeg er kedelig? Er jeg et godt menneske overfor min familie, mine klassekammerater eller den hjemløse? Synes Gud, jeg er god nok? I Kolossenserbrevet vender Paulus det hele på hovedet, sparker rundt med vores forventninger og peger på Jesus:

”Han er begyndelsen, den førstefødte af de døde, for at han i alle ting skulle være den første. For i ham besluttede hele guddomsfylden at tage bolig og ved ham at forsone alt med sig, på jorden som i himlene, ved at stifte fred ved hans blod på korset.”

Men hvad betyder det for vores liv? Skal jeg så slet ikke bekymre mig om noget længere? Og kan man overhovedet det? Alt det dykker vi ned i på Discipeltræf i år, hvor vi i lovsang, forkyndelse, bibeltimer, fællesskab og sjov skal blive klogere på, hvad Kolossenserbrevet lærer os om Jesus og om det spørgsmål, vi alle kæmper med: ’Er jeg ___ nok?’

Foregår i Hillerød

Discipeltræf foregår i Hillerød på Luthersk Missions Højskole og Johannesskolen fra 12.-16. oktober 2024.

Årets talere er:
Kristina Eskildsen, KFS-konsulent.
Jakob Højlund, generalsekretær i KFS.
Jens Ole Christensen, tidl. sognepræst og generalsekretær i Luthersk Mission.
Jens Bruun Kofoed, professor i Gammel Testamente fra Dansk Bibelinstitut.