Mirakler i Kolding

Pressen var på pletten, da frikirkerne i Kolding og nærmeste byer søndag indledte en ny række møder med Charles Ndifon.TV-Syd bragte et længere indslag søndag aften, bl.a. med zoneterapeut Margit Weidmann, som er én af de mange, der på møderne sidste år blev helbredt for piskesmæld og en knude i nakken.
Også den store syd- og vestjyske regionalavis Jydske-Vestkysten, bragte en hel sides omtale bl.a. med henvisning til hjemmesiden Ndifon.info som er oprettet for at informere.

Højlydt lovsang

Selv om hovedparten af de besøgende søndag aften var ældre mennesker, blev der indledt med længere tids ungdommelig og meget højlydt lovsang. Til glæde for dem, der kender stilen, mens flere ældre holdt sig for ørene, hvis de da ikke var så heldige at have et høreapparat, de kunne skrue ned for…
Alle tekster var desuden på engelsk, som mange ikke forstod – ikke én eneste dansk sang blev sunget for de kirkefremmede danskere. Ja, man tager sig til hovedet…

Åndens fred

Efter en times „lovsang“ kom Charles Ndifon endelig på scenen, og lovsangen blev nu dæmpet og fredfyldt. Gæsterne kunne igen slappe af.
Efter at denne „Åndens Fred“ havde indfundet sig, begyndte Åndens Magt at komme i funktion.
– Kraften er til stede, sagde Ndifon med lukkede øjnene, og sang selv for på lovsange, der ophøjede Jesus, som den skønneste.

Straks helbredelser

Charles Ndifon brugte denne første aften meget lidt tid på at prædike og gik næsten umiddelbart i gang med at helbrede. Med kundskabsord meddelte han, at der f.eks. var nogen i venstre side af salen med en speciel sygdom, osv.
– Gud helbreder dig nu.
Og umiddelbart efter begyndte de mennesker, som havde oplevet en forandring, at komme op.
Mange døve, en enkelt blind, mange med piskesmæld eller andre nakke- og rygproblemer blev bedt for – en del oplevede straks, at de var raske. Andre fik besked på at gå en tur med hjælperne.

Ryggen helbredt

Blandt de mere end hundrede, som i løbet af aftenen blev bedt for og i de fleste tilfælde erklæret raske, var Henrik Kærgaard, en ung mand på 22 år, som Udfordringen talte med.
– Jeg har de sidste 6 år haft en rygsygdom, som kaldes scoliosis i USA – hvor jeg netop har været i 3-4 mdr., og hvor jeg fik taget røntgenbillede, der viste, at min rygsøjle er ligesom snoet.
– Det er tæt på at være en diskosprolaps. Sygdommen betyder at jeg pludselig kan få voldsomme smerter og bare må sidde ned i 14 dage, før det igen holder op. Jeg kan ikke bøje mig med hænderne helt ned til fødderne, så da Charles Ndifon sagde, at vi skulle gøre det, vi ikke normalt kunne, bøjede jeg mig ned – og nu kunne jeg! fortalte han.

Hallo, det er mig!

Michael Slundt, der stod og lavede kaffe i Betesdas pølsevogn udenfor hallen, hørte pludselig Ndifon sige, at der nu var en med skulderproblemer, der blev helbredt.
– Hallo, tænkte jeg, det må da være mig. Og så følte jeg en varme i skulderen, hvor jeg i 1½ år har haft en irriterende smerte og nogle gange ikke engang har kunnet løfte en kop med den arm.
Michael Slundt gik derefter op på platformen og fortalte, at han var blevet helbredt.

Løb uden besvær

Godfred Sloth Jensen (80), Agerskov, tog Ndifon på ordet, da han sagde, at de syge skulle gøre det, de ikke kunne: Godfred løb rundt i salen for at blive forpustet. Han har nemlig lidt af en svær bronkitis, så han ifølge konen, som stod ved siden af, måtte sove med 5 puder under hovedet. – Men nu har jeg ingen problemer, fortalte han glad. – Og jeg har også haft hoftesmerter. Jeg mærkede en varme i hoften. Og nu er jeg helbredt!