Ndifon til Danmark

Charles Ndifon kommer til København 11.-12. maj
og til Århus d. 13.-17. maj for at bede for sygeCharles Ndifon, som blev landskendt på grund af en udsendelse i „Åndernes Magt”, hvor der skete flere helbredelser, kommer igen til Danmark.Det er Københavns Kristne Kulturcenter og Pinsekirken i Århus, der har inviteret ham til møder d. 11.-12. i Kbh. og d. 13.-17. maj i Århus.
– Danskerne søger åbenlyst til de steder, hvor kraften i det kristne budskab manifesterer sig. Danskerne er også åbne for den kristne udgave af afrikansk spiritualitet, som den præsenteres af Ndifon, siger Lars Due Christensen, præst i Pinsekirken i København.
– Vi vil have fat i „åndernes magt”, men er samtidig kritiske med hvilken ånd, det handler om. Derfor ser vi en stor tilstrømning, når kirkerne åbner dørene for det, som egentlig er den klassiske formidling af den kristne tro.

Bogen må trykkes om

2.000 ekspl. må kasseres pga. dårligt tryk

Forlaget Scandinavia har måttet udsætte udgivelsen af den længe ventede bog om Charles Ndifon, som man har annonceret med den sidste måned.

Bogens trykkvalitet levede ikke op til forlagets høje krav, og derfor har man besluttet at kassere det første oplag på 2.000 ekspl. og få bogen trykt forfra! Det er grunden til den lange ventetid. Bogen har været klar siden begyndelsen af april, men forfatter har opholdt sig i Afrika de sidste uger, og derfor har man måttet afvente en afklaring.
– Det er så god en bog, at vi gerne vil sikre, at den er flot trykt, og at de mange billeder i den også er så gode, som det nu er muligt, siger lederen af Forlaget Scanidiavias danske afdeling, Preben Andersen (th).
Han mener, at bogen vil appellere til de mange åndeligt søgende danskere udenfor kirkerne.
Bogen vil bl.a. blive solgt i forbindelse med møderne i København og Århus.