– Vi vil udruste kristne forretningsfolk

Den internationale organisation, ICCC (International Christian Chamber of Commerce, red.) har indenfor de seneste år etableret sig i Danmark under navnet Internationalt Kristent Handelskammer.– Vi holder konferencer og arbejder på at opbygge fælleskirkelige lokalgrupper, hvor kristne forretningsfolk kan mødes, dele fællesskab og bede sammen, forklarer den danske landsleder, P.H. Jakobsen til Udfordringen. Han er elektronik ingeniør med eget firma i Næstved.
Indtil videre er der tre fungerende lokalgrupper i henholdsvis Næstved, København og Kolding. Med 25 medlemmer og 120 på adresselisten er det endnu en lille organisation herhjemme. På verdensplan er organisationen etableret i 65 nationer. ICCC blev startet i 1985 i Belgien af den svenske forretningsmand, Gunnar Olson.
– Vores vision er at undervise og udruste kristne forretningsfolk til at leve som kristne og være et eksempel i forretningslivet. Det gør vi blandt andet gennem et studiemateriale. Vi ønsker også at fungere som et netværk for kristne forretningsfolk, både nationalt og internationalt, siger P.H. Jakobsen og forklarer, at man indenfor netværket blandt andet udveksler ideer, produkter og tjenesteydelser.
Som en væsentlig del af ICCCs arbejde indgår ønsket om at velsigne Israel. Det gøres bl.a. ved at etablere forretningsforbindelser med Israel og støtte organisationer, der f.eks. arbejder for at få sovjetiske jøder til Israel. Senest har ICCC holdt en stor konference for kristne forretningsfolk i Jerusalem.

For yderligere information: www.iccc.net eller e-mail til den danske afdeling: ph@ph-jakobsen.dk