Ny struktur i KFUMs Soldatermission

KFUMs Soldatermission blev forrige weekend fusioneret til én organisation, der drives videre som en erhvervsdrivende fond.Soldaternes Venner har arrangeret soldatervennestævner over hele landet, stået for lodseddelsalg og mange andre aktiviteter. Landsudvalget for KFUMs Soldatermission i Danmark har drevet de 19 soldaterhjem, hvor soldater i ind- og udland kan bruge fritiden.
Sognepræst Kai Bohsen fra Ikast (billedet) har siden 1995 været formand for Soldaternes Venner. Han glæder sig over sammenlægningen:
– Jeg er sikker på, at det vil blive til glæde for alle soldatervenner i Danmark og for vores arbejde blandt soldaterne. Nu er der kun én bestyrelse, og vennerne har fået direkte indflydelse på driften af soldatermissionens arbejde.
KFUMs Soldatermission har således 14.966 medlemmer og „venner“.