Tværs får 3,6 millioner

Integrationsprojektet Tværs får ny stor økonomisk støtte fra IntegrationsministerietIntegrationsarbejdet Tværs i Fredericia har fået yderligere 3,6 mio. fra statens satspulje.Tværs har fået tildelt 3,6 mio. kr., fordelt over de næste tre år, til arbejdet med utilpassede unge i Fredericia.
I første omgang havde Tværs fået 375.000 af Integrationsministeriet (læs Udfordringen uge 45). Efter, de nu overståede, forhandlinger om satspuljen 2004 har Tværs fået 3,6 mio. i støtte til projektet.

Nye perspektiver

Den økonomisk støtte betyder, at projektet er sikret økonomisk, og oveni giver det nye perspektiver.
– Det nye tilskud gør, at vi kan fuldføre anden del af projektet, siger projektleder Mads Lauridsen, som er utrolig glad for det store beløb.
Anden del gå ud på, at Tværs vil have flere lokaler, så der kan skabes grobund for en klub og et dagtilbud til de utilpassede unge.
– Vi ansætter nu to nye medarbejdere på fuldtid, som skal lave mere opsøgende arbejde blandt de unge og stå for vores aktiviteter, siger Mads Lauridsen.
Tværs er et integrationsprojekt for danskere med anden etnisk baggrund og utilpassede unge. Formålet er at hjælpe de unge til at skabe deres egen fremtid og blive en del af det danske samfund.

Mads Lauridsen sammen med en af de unge i Café Hang Out