Blodprop i hjernen

Brev:

Kære Orla Lindskov
Tak for dine gode og varme svar i Brevkassen. ( Har læst din side, siden min mand begyndte at holde Udfordringen.)
Min mor blev ramt af en blodprop i hjernen den 13.december 2003. Dette har gjort, at min mor er lammet i hele højre side og har mistet evnen til at tale. Da min mor også er angrebet af meget svær leddegigt og slidgigt, gør det ikke genoptræningen bedre.
Det, vi i vores lille familie beder for, er, at min mor kommer til at tale igen. Lægerne har sagt, at hun desværre nok altid vil sidde i rullestol. Men talen får hun måske igen. Min far og vi søskende med familier håber, at mor får talen igen.
Jeg har ikke prøvet dette før og bevæger mig ind på usikker grund her. Men jeg vil gerne hjælpe min mor, alt det jeg kan. Min mand, min mands søster og min svigermor er personligt troende, og dette har selvfølgelig påvirket mig i positiv retning, således at jeg har fundet min barnetro frem igen og nu beder hver dag, hvilket giver ro i sindet.
Vi vil være meget taknemmelige, hvis du vil bede for min mor og sende en salvedug.
Jeg har 2 praktiske spørgsmål:
1. Der står ikke noget om, hvad salvedugen koster, og hvor jeg kan betale pengene ind. Du skal selvfølgelig ikke have udgifter med dugen. Jeg vedlægger i første omgang en frankeret svarkuvert.
2.Hvordan bruges salvedugen, skal jeg gøre noget bestemt?
På forhånd tusind tak for din hjælp og bønner for min mor. Må Gud velsigne dig.
Varme hilsner
I.L., Sjælland

Svar:

Salvedugen under puden

Kære I.L.
Jeg vil gerne starte med at svare på dine 2 praktiske spørgsmål.
For det første:
Salvedugen koster ikke noget. Det eneste, jeg beder om, er, at man medsender en adresseret og frankeret svarkuvert. Det har du allerede gjort, så det er, som det skal være.
For det andet:
Du kan lægge salvedugen under din moders hovedpude eller under hendes lagen. Der er også den mulighed, at hun kan have den på sig.
Det er godt, at du nu er kommet dertil i dit liv, hvor troen er blevet aktuel for dig igen. Prøv også om I kan komme til forbøn på et af mine møder på Sjælland. Jeg er oftest i Allerød, hvor det folkekirkelige Oasefællesskab jævnligt holder møde med mig på biblioteket. Disse møder annonceres altid her i Udfordringen.