Ny formand ønsker bred linie

Dialogcentret, der er en kristen organisation, der følger nye religioners udbredelse i Danmark og i udlandet valgte i lørdags ny formand.Den ny formand Jens Linderoth ønsker at Dialogcentret fremover skal fremstå som den tværkirkelige oraganisation, som den er, og ikke som en speciel luthersk. Derfor er han også yderst tilfreds med, at der nu er en fra Apostolsk Kirke, Christian Schmidt, med i bestyrelsen. På den måde ønsker Dialogcentret at de ikke kun vil bedømme tingene efter luthersk målestok, men også have et mere frikirkeligt perspektiv på tingene.
I sin tale gjorde den nye formand opmærksomhed på, at Dialogcentret er nødt til at være mere udadvendt og mindre indspist for at vise verden, at de stadig lever i bedste velgående. Mange forbinder Dialogcentret med den tidligere formand Johannes Aagaard, men at han er trådt i baggrunden betyder ikke at Dialogcentret har udspillet sin rolle.
Dialogcentret har derfor planlagt en række aktiviteter, der skal fremme centrets profil.