Gennem alt Guds folk… går en avis

Gennem mere end 30 år har Udfordringen fortalt om den spillevende side af kirkelivet. Først som traktat- og månedsavis. Fra 1986 som ugeavis.Den har været med til at binde kristne sammen på trods af de kirkeskel, der er skabt af menneskers hovmod.
Gennem Udfordringen har vi lært hinanden at kende, og selv om vi naturligvis ikke er enige om alt, så forstår vi i dag hinanden bedre end for 30 år siden.
Det er ikke nogens fortjeneste. Vi har ofte klokket i det – men Gud lod det bare lykkes alligevel. For Gud ønsker jo, „at de alle må være ét“. (Johs. ev. 17)
Udfordringen er en avis for alle kristne. Ja, også for dem, der bare er søgende. Netop for dem! Den forsøger at give ny inspiration. Den orienterer om alt, hvad der rø’r sig, hvad enten det er i din egen kirke eller hos de andre.
Den er aktuel hver uge med 24 siders nyheder, reportager, interviews, brevkasse, familiestof, konkret tros-undervisning – og ikke mindst en masse informative annoncer, så du véd, hvor du kan få fyldt på – åndeligt set.
Vi, der har fået muligheden for at strikke avisen sammen hver uge, glæder os over, at det fortsat er muligt at udgive sådan en avis – til alt Guds folk.
For os er arbejdet det samme, hvad enten avisen bliver læst af de nuværende ca. 25.000 læsere – eller hvis 100.000 danskere læste den. Tænk, hvilken forskel det ville gøre.
Derfor satser vi her i sommer på at gøre avisen kendt for mange flere. Bed for, at det må lykkes!
Hvis du er fast læser, så hjælp med at gøre avisen kendt for flere – og opfordre andre kristne til at bakke op om avisen – ved at holde den selv og annoncere i den.
Netop nu er der tilbud, og alle abonnenter er med i lodtrækningen om pragtfuld hytteferie for to familier i Norge. Ikke kun de nye. Også de trofaste!
God sommerferie!