Børn har det pragtfuldt her

Kristne sommercamps samler tusindvis – og er et hit blandt børn og ungeMorten og Vibeke Frederiksen har taget turen fra Værløse til SommerCamp i Mariager sammen med deres tre døtre, Ida, ni år, Charlotte, syv år, og Amalie, tre år.
– SommerCampen er et hit i forhold til at holde familieferie. Børnene har det pragtfuldt. De er vilde med børnemøderne og aktiviteterne. De får både et socialt og et åndeligt ryk – ligesom os andre.
– Ida og Charlotte går i folkeskolen. Det er fint for dem at være på SommerCamp og erfare, at mange andre børn også tror på Gud, og at det er ok at tro på Gud.
– I København sidder vi jo ikke lårene af hinanden på grund af de store afstande, men her på campingpladsen bor vi så tæt, så der er også plads til det impulsive.
Vi hygger os om aftenen efter møderne med en kop kaffe og snakker med mennesker, som vi ellers ikke har så megen kontakt med derhjemme i menigheden.
– Det er dejligt at være her i en hel uge og vide, at Gud er her, og Gud vil én noget. Der bliver også tid til refleksion, man får spurgt ind til sit eget liv med Gud, siger Morten, 38 år, og Vibeke, 37 år.