Fangekor støtter børn af indsatte

De syngende fanger præsenterede deres nye indspilning i Snurre Snups Søndagsklub
VRIDSLØSE – Det efterhånden landskendte kirkekor fra Vridsløselille Statsfængsel har igen været i studiet efter et år, hvor koret har givet adskillige koncerter over hele landet.

Fangekoret fra Vridsløselille er igen på banen med en ny indspilning. Denne gang om hvor svært det kan være at have en far, der sidder i fængsel

Overskuddet på cirka 70.000 kroner fra den første udgivelse „Forbryderalbummet“ gik til Børnetelefonen, der drives af Børns Vilkår. Også denne gang har de syngende fanger valgt at støtte børnene, ikke bare økonomisk, men også på indholdssiden.

Far i fængsel

Den nye udgivelse, som blot indeholder én sang, handler om, hvordan det er at have en far, der sidder i fængsel. Noget, det kan være svært at leve med og være ærlig omkring.
Ikke desto mindre er eller har det været situationen for 44.000 danske børn.
En grimasse, der kan passe, hedder nummeret, der er skrevet af Claus Christensen, der selv er indsat og medlem af Fangekoret. Musikken er leveret af Fangekorets leder gennem 10 år, Louise Adrian.
Claus Christensen er selv solist på nummeret sammen med 15-årige Malene Flindt Rosenham, der også medvirkede i TV2’s „Scenen er din.“ Desuden medvirker et helt børnekor.
Det var netop TV2, der kom med ideen til det nye nummer, da tv-kanalen opfordrede Fangekoret til at lave en ny sang om det at have en far, der sidder i fængsel. Derfor var det også helt naturligt, at det nye nummer blev frigivet sidste søndag i børneprogrammet Snurre Snups Søndagsklub på TV2.
– ole