Ny fusion indenfor kristen musik

Danmarks største distributør af kristen musik har opkøbt internetshoppen Crossway.Danmarks største distributør af kristen musik, CMD (Christian Media Distribution) har opkøbt lager og alle aktiviteter fra Crossway.

Peter Bergholt, Niels Kristian Harregaard og Stefan Winther.

Crossway har de sidste par år opkøbt Bogbix og JesusButikken og dermed slået sig fast som kristen shop på nettet. Det ejes af Peter Bergholt.
CMDs ejes og ledes af Niels Kristian Harregaard og Stefan Winther, der 1. februar 2006 overtog selskabet Royal Music ApS fra Pinsekirken i København og omdøbte det til CMD.
Nu slås CMD og Crossway også sammen.
– Vi er flere gange blevet mødt med ønsket om også at kunne bestille bøger, film og gaveartikler sammen med musikken, siger Stefan Winther.
– Vi kunne se, at Peter Bergholt gennem Crossway supplerede vores sortiment perfekt, da han allerede i dag er førende inden for kristne film og gaveartikler. Personligt matchede vi også hinanden godt, og vi tilbød derfor Peter at opkøbe Crossway og lade ham overtage en del af anparterne i CMD ApS.
Peter Bergholt skal arbejde fuld tid med kontakt til butikker og kirker rundt i landet, samt stå for indkøb af bøger og gaveartikler.
Crossways privatkunder henvises til Kongens Butik i Odense, der foruden en fysisk butik også har salg via internettet.