Helbredt for hul i hjertet

Vores datter er gift med en franskmand og bosat i Paris. De har en datter på 4 år, som er rask og frisk. I efteråret 2001 fik vi den glædelige meddelelse, at hun ventede sig igen til marts.Hun blev scannet og fik at vide, at det var en lille dreng denne gang. Men desværre havde han en hjertefejl.

Vi blev meget bange og ulykkelige. Vi talte med vores præst og bad mange gange sammen med ham om hjælp hos Jesus. Vores datter blev scannet hver måned i hele svangerskabet, men der skete ikke nogen ændring.

Kort tid efter at hun havde født Paul, var vi til møde med Inge og Hans Berntsen i Odense. Vores lille barnebarn havde stadig den hjertefejl, men ellers var han fin. Jeg bestemte mig for at gå til forbøn.
Netop den aften var der utroligt mange til forbøn hos Hans og Inge.

Efter 2 timers forbøn, hvor folk stod i kø for at blive bedt for, spurgte jeg til sidst om forbøn for mit lille barnebarn, der var født med hul i hjertet. Vi bad sammen for den lille dreng – jeg kunne mærke det helt ind i mit eget hjerte og var sikker på, at Gud helbredte her og nu – og det gjorde han!
Behøver jeg at fortælle, at vores lille Paul er fuldstændig frisk og rask?

Han blev scannet lige efter, at Hans havde bedt for ham – hullet i hjertet havde lukket sig fuldstændig! Tak Inge og Hans for al jeres hjælp!
De kærligste hilsener fra
John og Lene Due, Odense
Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk