Orla Villekjær ny DR-præst

Han er landskendt for sin modstand mod abort. Men på søndag viser Orla Villekjær DR-kirkegængerne, at skriftemål godt kan være en del af moderne kirkeliv.På søndag er det skiftedag i DR Kirken. Denne gang er det sognepræst Orla Villekjær, der tager over som tv-prædikant.
Orla Villekjær er nok mest kendt for sin aktive indsats i organisationen Retten Til Liv, som kæmper for de ufødte børns ret til at eksistere. Men præsten, der til daglig har sit virke i Sdr. Felding og Troldhede sogne i Vestjylland, står for mere end det.

Skriftemål er naturligt

Ved gudstjenesten på søndag er altergangen erstattet af skriftemål – noget, som sjældent opleves i en traditionel dansk højmesse. Men det er naturligt for kirkegængerne, som alle kommer fra Villekjærs to hjemmemenigheder i det vestjyske.
Orla Villekjær er præst i DR Kirken hele marts måned.

Sendes på DR1 søndag den 4. marts kl. 14.00