Det, du fokuserer på, vil vokse…

Patricia Kings hjemmeside er:
ExtremeProfetic.com
1. Vi føler os ofte mindreværdige

og har ingen tillid til vore evner og os selv
På en eller anden måde har vi glemt, at vi er Helligåndens tempel og er skabt perfekte i Kristus. Hvorfor vælger vi at se os selv gennem Satans øjne i stedet for at se, hvad Gud ser i os? Gud synes, vi er perfekte – hvorfor tror vi ikke på ham?
Se dybt ind i dit hjerte og fryd dig! Du er perfekt, og det er præcis sådan, Gud skabte dig.
I er af Gud, kære børn, og I har overvundet dem, for han, som er i jer, er større end han, som er i verden. (1. Joh. Brev 4,4)

2. Fokuser ikke på sygdom og frygt,
men på sundhed og trivsel

Vi taler om det negative, vi tænker på det, men vi forstår ikke, at ingen af disse ting kommer fra Gud.
Det, vi fokuserer på, styrker vi! Når vi tillader fjenden at overbevise os om, at vi ikke er gode nok, mister vi evnen til at se andre og os selv med Guds øjne. At tale om en sygdom eller lidelse vil kun styrke den. Vi er nødt til at fokusere på det gode og det sunde i vore liv og kroppe. Hver gang du får lyst til at sige: Mine arme er ikke som engang, så prøv i stedet at sige: Tak Gud, at mine ben stadig er i topform. Pris Gud for det gode i dit liv.
Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft. (Filiperbr. 4,13)

3. Vær opmærksom
på dine bekendelser

Hvis vi lytter til fjendens løgne og gentager dem, risikerer vi at lægge en forbandelse over andre og os selv. Vær varsom med, hvad du siger højt. Ord har stor magt. Vi kan give fjenden magt og fremprovokere netop det, vi ikke vil have til at ske. F.eks.: Vi siger, at vi ikke er kloge nok eller kønne nok. Vi giver de ord en enorm magt over os. Hvis du tror, at du aldrig vil få det job eller det hus, og du siger det højt, så lægger du en forbandelse over dig selv. Bliv ved med at gentage det positive, indtil du tror på det. Sandheden er et stærkt våben!

4. Gud ser på hjertet,
hvorfor gør vi så ikke?

Vi er nødt til at fokusere på det positive i folk og se på deres hjerter. Alt andet er ikke fra Gud. Der vil være dage, hvor du ikke kan se dig i spejlet og smile. Der vil være dage, hvor du ikke kan se på din mand/kone og smile. DET ER DE DAGE, HVOR DU KAN ÆNDRE DIT LIV.
Ved at se på de gode kvaliteter i et andet menneske, kan vi ændre vores syn på verden. I stedet for at sige: Min mand giver mig aldrig blomster, så prøv at sige: Min mand får mig altid til at smile. Atmosfæren i dit hjem vil ændre sig, og folk omkring dig vil kunne mærke, at du bærer Guds kærlighed.

5. Fakta kontra sandhed

Vi har fakta/vores omstændigheder, og vi har sandheden/Guds ord, og vi kan frit vælge, hvad vi vil tro på. Det, du fokuserer på, giver du magt. Guds ord har langt mere liv og sandhed end nogen omstændigheder. Vælg kærligheden!

6. Sandhed og kærlighed
er de stærkeste våben

Vi må vælge at forankre os selv til Guds Ord/sandheden og derved få større stabilitet og kunne ramme fjenden præcist med vores pile. Lad sandheden være vores anker, for hvis vi er tøjret til den, kan intet ryste os.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Patricia King er vært for ”Extreme Prophetic Television” i USA. Hun har over 25 års baggrund som kristen præst med erfaring indenfor profetisk tjeneste, kirkeledelse, foredrag og radio- og tv-optræden. Patricia er forfatter til bøger, hæfter og manualer og har produceret meget informationsmateriale på kassettebånd, video, cd og dvd.