Det skete for mig…

Barnløs og 90% steril
– Vi fik alligevel to
dejlige piger…!

Min mand og jeg har været gift i 14 år. De første 6 år tænkte vi ikke på at få børn, men derefter blev det vort store ønske at få et barn, men der skete bare ikke noget.

Vi blev klar over, at det var nødvendigt at kontakte en speciallæge, vi måtte finde ud af, hvad problemet var. Det viste sig, at min mand havde en dårlig sædkvalitet. Vi prøvede med forskellige forsøg, men der kom ikke noget ud af det.
Efter 4 år ville vi forsøge med inseminering med min mands sæd – igen blev der sagt, at sædkvaliteten var dårlig, og chancerne for graviditet var lig nul.
I december 2003 havde vi fået et ord om, at til næste jul 2004 ville vi have et barn i vores arme, hvilket vi også ville håbe på, og vi havde penge til at prøve inseminering med min mands sæd.
Vi talte også om adoption for at få et barn, og vi bad til Gud.

I marts måned blev min hustru gravid på naturlig måde, men det gik galt, og vi mistede barnet, da Monica var 3 mdr. henne i graviditeten. Det var en hård tid, men vi hvilede stadig i Gud…
Miraklet skete igen – vi fik en dejlig velskabt pige den 26. november 2003, og hun kom til at hedde Elisabeth.
Vi arbejder som missionærer i Argentina og skulle rejse til Argentina i marts 2004.

Min mand havde et ønske om at blive far igen, og den 28. januar 2006 bad Hans Berntsen for ham i Vejle.
Da vi forsøgte 3. gang, var min mands sædkvalitet virkelig dårlig, han var 90% steril. Besøget hos lægen var ikke planlagt – lægen sagde, at det var heldig vi kom i dag – for ellers skulle vi vente med at komme til om en måned!

Det var Guds timing – og der var plads, så min hustru kunne behandles med det samme. Dette var med til at give os mere tro på, at det ville lykkes. Det var også godt, at alt kunne lægge sig til rette denne dag, for ellers skulle vi til at lave vores flybillet om, da vi et par uger senere skulle flyve til Argentina.
Miraklet skete igen. I september 2006 blev Monica gravid igen, på naturlig måde. Graviditeten og fødslen gik som den skulle, og vi har fået en dejlig velskabt pige mere som hedder Christina. Hun blev født den 23. april 2007.
Nu har vi to piger og er blevet en dejlig familie.
Vi takker Gud for hans planlægning og for de dejlige piger, som han har givet os.
De kærligste hilsener fra
Monica og Niels Ove Rasmussen
Vejle Ø.

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder
på hjemmesiden: www.udfordringen.dk