Det skete for mig…

2 cyster ved æggestokkene
helbredt ved bøn

Under graviditet mærkede jeg til tider en stikkende smerte ved æggestokkene. Jeg blev scannet, og her fandt man en cyste i begge sider ved æggestokkene, og cysten i venstre side var størst: 5,6 cm. På det tidspunkt var jeg 2-3 måneder henne i graviditeten.
Den 30. og 31. marts 2006 gik jeg til forbøn i Sønderborg, hvor Inge og Mie bad for mig. Da jeg kom hjem, fik jeg stærke smerter i maven, som varede i to timer – så forsvandt smerterne, og jeg har ikke mærket noget til cyster siden. Senere blev jeg igen scannet – da var cysterne væk!
Den 5. oktober fødte jeg ved kejsersnit, samtidig blev der set efter, om der var nogen cyster – det var der ikke! Jeg er helbredt ved bøn til Gud, og vi har fået en fantastisk gave fra ham – en dejlig velskabt søn, og vi er ovenud taknemmelige.
De kærligste hilsener og tak fra Louise Køster, Sønderborg

Ryggen helbredt
I flere år har jeg haft ondt i min ryg. Inge Berntsen bad for mig i København den 2. september 2006. Jeg mærkede ikke lægedom lige med det samme, men en uge efter, da jeg stod under bruseren, opdagede jeg til min store overraskelse – at alle smerterne i ryggen var væk!
Jeg har en kolonihave, og alle ved, hvor svært jeg har haft det med min ryg, som blev værre og værre. Jeg kunnne kun gå 200 meter ad gangen.
Det var umuligt at spille golf sammen med vennerne i golfklubben, men nu er jeg med igen, og det er aldrig gået bedre med at spille, end det gør lige nu.
Jeg har det fantastisk godt! Jeg taler gerne om det, der er sket, og om Gud, der har helbredt min ryg, og jeg giver Mission Danmarks blad til dem, jeg møder, så alle kan læse om, hvordan mennesker får hjælp, og de mirakler, som Gud gør i dag.
Min ryg er fuldstændig helbredt, jeg klipper hæk og graver have, og jeg kan lave alt. Derfor er jeg taknemlig og glad for at kunne skrive dette brev.
De kærligste hilsener fra Gudbjørn Hallgrimsson, Helsingør

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på www.udfordringen.d