Ferie med indhold
Talere fra 3 kontinenter

På Dansk SommerOase er der hentet talere fra både ind- og udland i år. – Vi tager vores værdier alvorligt i Dansk Oase, og derfor har vi sammensat et utroligt spændende program for aktiviteterne i det store telt.Sådan lyder ordene fra Henning Bech-Larsen, der koordinerer fællesaktiviteterne på Sommeroase 2008. Der er lagt op til nye udfordringer på årets lejr.
– Værdierne ”mangfoldighed” og ”høj kvalitet” er et bærende element, når vi lægger planerne for årets store begivenhed. Det er vigtigt for os, at vi udfordres, opbygges og får et møde med Gud, fortæller Henning Bech-Larsen og tilføjer:
– Vi er ikke bange for at prøve noget nyt og lægge øre til nogen, som vi ikke er 100% enige med. Det er kun med til at udfordre os og måske få øjnene op for nye dimensioner af Guds væsen.

Fra Norge, USA, Afrika

Med disse ord for øje har Dansk Oase inviteret amerikanske Mike Breen, der er en eftertragtet foredragsholder og fast underviser på Fuller Universitetet.
Fra Afrika kommer den nigerianske præst James Reynolds og sydafrikaneren Derek Morphew. Fra Norge kommer én af Oase-bevægelsens grundlæggere, præsten Jens-Petter Jørgensen.