Det skete for mig…

Brækket ryg helbredt

Den 4. august 2007 var vi på sommerferie i Nr. Snede. Jeg var kravlet op på taget for at undersøge og rette noget deroppe. Pludselig falder jeg ned fra taget. Jeg måtte tage ind til skadestuen på Esbjerg Sygehus, hvor jeg blev undersøgt.
Ved en røntgenundersøgelse konstaterede lægerne, at der var et brud på rygsøjlen, så det var ikke særligt godt. Jeg fik et korset på og blev kørt i ambulance til Holbæk sygehus. Jeg fik at vide, at jeg skulle gå med korsettet i 3 måneder.
Den 30. august 2007 holdt valgmenigheden i Fårevejle et møde med Inge og Hans Berntsen. Det var tydeligt at se, at jeg gik med et korset, så da jeg mødte Hans, sagde han: ”Der er nok en, der skal bedes for i aften”.
I slutningen af mødet skulle der være forbøn. Hans Berntsen bad for mig. Først for benene, hvor der var 2 cm forskel på længden. Jeg mærkede, da benene gled på plads. Så blev der bedt for ryggen. Herefter tog jeg korsettet af, rejste mig op og satte begge hænder i gulvet. Ryggen var helbredt! Og jeg har ikke gået med korsettet siden.
Jeg blev røntgenfotograferet igen på Holbæk Sygehus den 10. september 2007. Her kunne man se, at der havde været et brud, som var vokset fint sammen igen.
De kærligste hilsener fra Erik Skovgård Nielsen, Ugerløse

Helbredt for depression
– autist fik hjælp

Jeg vil hermed fortælle, at jeg er blevet hjulpet helt utroligt meget af jer… eller Gud, i virkeligheden…
Det var Hans, der bad for mig ved et møde i Københavns Kulturcenter den 2. september 2006. Jeg blev helbredt for en svær depression. Jeg så ingen glæde ved noget, og jeg havde intet overskud. To dage efter, mens jeg står og smører min søns madpakke, føler jeg mig pludselig rigtig, rigtig glad. Jeg følte mig rigtig rask og glad, fyldt med overskud. Siden den dag har jeg haft det rigtig godt. Bønnen blev hørt.
Min psykiater har erklæret mig rask! Gud har gjort et mirakel!
Hans bad også for min søn Marius på 6 år, som var svært handicappet på grund af autisme. Han var meget omkringfarende, og han kunne ikke stå i kø. Derfor fik vi lov til at få bedt for ham inden mødet den 14. oktober 2006. Bagefter var han helt roligt under mødet. Marius har også fået hjælp fra Gud, og han har gjort store fremskridt. På mirakuløs vis har han lært at læse, og han er også ved at lære at spille klaver.
Jeg mærker, Gud hører mine bønner. Forleden morgen bad jeg en lang morgenbøn. Jeg havde mange problemer. Samtlige problemer blev løst i løbet af dagen… Da jeg tjekkede min mobil efter arbejdet, var der fire beskeder på den… Hver besked indeholdt en løsning på et af de fire problemer, som jeg havde bedt om hjælp til. Jeg havde bedt om, at problemerne måtte blive løst inden næste dag!
Mange hilsener fra Hannah, Christianshavn

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk