Han kunne beskrive Annis situation

Anni Lindhøj fra Århus fik en hjerneblødning for en måned siden. – Jeg blev lam i min højre side og min stemme er ikke, som den plejer at være, fortæller hun til Udfordringen.
– Hjerneblødningen skete, mens jeg sov, så da jeg vågnede var jeg lammet.
Jeg var indlagt i 17 dage. I mandags begyndte jeg på genoptræning.
Jeg tog til møde med Ndifon sammen med nogle af mine venner. Men jeg var ved at gå hjem, fordi jeg ikke kunne holde ud at være herinde.
Men så sagde Charles Ndifon, at der sad én, der havde haft en hjerneblødning, og han beskrev min sygdom, fortæller Anni forundret. Hun er selv sygeplejerske og i øvrigt et kendt ansigt i Sundhedspersonalets Missions Forbund (SMF).
At Ndifon kunne beskrive Annis sygdom uden at kende hende, kaldes for et kundskabsord. I 1. Korinterbrev 12,8 står der: Én får gennem Ånden den gave at meddele visdom, en anden kan ved den samme ånd meddele kundskab.Mange gange i løbet af de tre dage kunne Ndifon fx sige: ”Der sidder én i denne del af salen, som fejler det og det…” Ofte kunne han tilføje personlige oplysninger.
– Ndifon fik mig til at løfte benene, og så skulle jeg løbe. Bagefter skulle jeg gå op ad trapperne og ned igen og løbe ind igen. Der er sket noget i benet, det er nemmere at gå nu. Nu har jeg det godt. Min stemme er måske også lidt bedre, siger Anni umiddelbart efter helbredelsen.