Orla beder for syge – og mange helbredes

Kristen ”healer” holder foredrag i Cuben, Christiansafeld, om helbredelse gennem bønDen 23. august er der foredrag om helbredelse ved bøn i sportshallen Cuben, Østprøven 1, Christiansfeld. Mødet begynder allerede 18.30 og slutter kl. 20.30.

Dagen før, tirsdag den 22. august, holder Lindskov et helbredelsesmøde på Aarup Fritidscenter på Fyn kl. 19.

Orla Lindskov opdagede, at bøn kunne helbrede…

Orla Lindskov er en tidligere lærer fra Aalborg, som har opdaget, at ”det virker” at bede for syge i Jesu navn. Det fortæller han om ved et aften-foredrag i Cuben den 23. august.

Orla Lindskov opdagede sin gave for mere end 16 år siden, da han bad for sin egen dødssyge mor. Hun blev helbredt, og da han på lærerværelset hørte en kollega fortælle om sin sygdom, tog den ellers blufærdige Orla Lindskov mod til sig og spurgte om lov til at bede for kollegaen – og hun blev også rask.
Sådan begyndte det…
Efterhånden var der bud efter ham til møder i kirker og forsamlingshuse, ja endda i Schweiz har han været over 30 gange, så efter 15 år som lærer besluttede Orla Lindskov at stoppe og bruge al sin tid på at hjælpe syge mennesker.

Koster ikke noget
Han tager sig vel at mærke ikke betalt for det, som andre healere, for han mener, at det er Gud, der helbreder. Men på møderne samles der normalt ind til at dække hans udgifter. I Cuben tages der i stedet en beskeden entre på 20 kr. for at dække lokalelejen.
– Orla har i flere år haft et lille job som brevkasse-redaktør i vores avis, og vi synes, at folk i Christiansfeld også skulle have en chance for at møde ham og høre hans positive budskab, da vores redaktion nu tilfældigvis ligger her i byen, siger redaktør Henri Nissen.
– Orla har en dejlig afslappet måde at tale på, og jeg ved fra mange års venskab, at der ikke er noget hokus pokus med ham. Han er bare sig selv og har en enkel tro.
Orla lover aldrig helbredelse. Han tilbyder bare at bede en bøn, og så sker der ofte noget.
Hver uge modtager Lindskov mellem 20-30 breve fra læsere i hele landet, der ønsker hans råd eller forbøn. Nogle af dem svarer han på i avisen og der er jævnligt nogle, som fortæller, at de nu er blevet raske.

Ikke bare en
dans på roser…

– Det kan godt være, der er nogen, der tror, at det bare er en vidunderlig tjeneste. Nogle ønsker også at ”lære, hvordan man gør”. Men det er ikke nogen dans på roser. Det er benhårdt. Også rent fysisk, siger Orla Lindskov, der ofte faster hele dagen op til et møde.
– Når man har rejst langt, stået op en hel aften og holdt foredrag og bedt for syge, kan jeg være utrolig træt. Og bagefter styrter jeg hen til en pølsevogn!

Ældre uddybende artikel om Orla Lindskov


Artiklen fortsætter efter annoncen:Evt. kontakt til arrangør. 74 56 22 02 – spørg efter Henri.