Sjovt kristent tv-program for børn

GPS er ikke blot navnet på den tingest, som fortæller bilisterne, hvornår de skal dreje. Det er også navnet på et nyt kristent børneprogram.

Gratis postkort til uddeling blandt børn kan bestilles hos Evangelisk Børnemission på 48 48 35 46 eller ebdk@ebdk.dk.

Programmet hedder GPS, fordi formålet er at lære Danmarks børn, hvordan de kan finde vej igennem livet – sammen med Gud.
Det er Dorthe Lykke Jensen fra Evangelisk Børnemission, der er ankerpige i programmet. Og for den tv-tekniske ledelse står Botond Fodor fra Copenhagen Media Facility i tæt samarbejde med et redaktionsudvalg. De medvirkende i GPS spænder vidt i alder og kirkelig baggrund.
I hver udsendelse fortælles en historie fra Bibelen. De første udsendelser handler om skabelsen, og herefter gennemgås Bibelens historier kronologisk uge for uge. Hver historie har en nøglesætning, der går igen igennem hele udsendelsen, fx ”Gud er trofast”, eller ”Gud ønsker det bedste for dig”.
Dukkerne Molly og Viggo oplever ting, som giver historierne og budskaberne et hverdagsagtigt præg. Børnereportere og musikvideoer er også med til at gøre udsendelserne spændende og vedkommende for børn.
Programmerne sendes på:
Kanal København (hele Danmark): Søndag kl. 8:00 & 10:00, tirsdag kl. 6:00 & 7:00, torsdag kl. 6:30 & 7:30, lørdag kl. 9:00 – Kanal Hovedstaden: Søndag kl. 10:00 – Kanal Nordjylland: Søndag kl. 10:00 – Kanal Østjylland: Tirsdag kl. 16:00 – Kanal Sønderjylland: Søndag kl. 10:30 – Kanal Fyn: Fredag kl. 15:30 – Kanal Bornholm: Søndag kl. 8:00 – Kanal Øst: Søndag kl. 15:30
Udsendelserne kan også ses på www.opdagnyt.dk.
Henri.