Europas 44 millioner muslimer – og massemorderen Breivik

Med disse ord indleder en kvinde ved navn Souad Mekhennet en artikel I “International Herald Tribune” idag under overskriften “En Jihad af muslimske kvinder”.Hun skriver, at de grusomme angreb, der blev udført I Norge af den højredrejede kristne ekstremist, Anders Behring Breivik, har vakt stor debat blandt de 44 millioner muslimer I Europa.
I artiklen, der er skrevet fra London, hedder det, “at skønt de fleste af Breiviks 76 ofre var på en Arbeiderparti-ungdomslejr, har han gjort det klart, at hans egentlige mål var muslimer, og det han ser som deres snigende infiltration på et kristent fastland”.

Videre skriver hun:

– De, der frekventerer web sider som bruges af tilhængere af Al Qaeda og Taliban, er rasende over, at Breiviks handlinger er et “korstog” mod islam og udtaler, at det er enhver muslims ansvar at være forberedt. Norge var et opvågnings-signal til alle
– muslimer I Europa om at de må forsvare sig, udtaler Anjem Choudar fra organisationen “Islam4UK” I et interview I London.
I artiklen hedder det, at en (anonym) kvinde der tilhører organisationen “Inspire” – en kvindeorganisation der går ind for “jihad mod vold” blev bekymret, da hendes teenage søn en dag anmodede hende og hans søstre om at gå med slør og holde op med at omgås ikke-muslimer.

Kvinden spurgte sin søn, hvor han havde disse ideer fra, og han sagde: “Det er hvad islam lærer”. Så fandt hun ud af, at sønnen havde “surfet”på nettet , og at dette havde givet ham ekstremist-ideer. Senere deltog hun I en “Inspire” diskussionsgruppe, og først derefter kunne hun give ham de rigtige svar, og hvordan man må være åben over for andre religioner.

Afskyelig
En 31-årig kvinde ved navn Sara Khan, mor til to børn, har til artikelforfatteren udtalt, at “lige så afskyelig Breiviks angreb end var, har de bragt samfund sammen.

– Jeg tror, at de har styrket vores beslutning om at menneskeliggøre menneskeheden, at forstå hinanden og modstå de, som umenneskeligører andre, siger Sara Khan. Vi er imod alle former for had.