Giv Guds gave videre!

Vi skal i gang med at fortælle danskerne det kristne budskab igen, mener Simon Jacobsen.

Simon Jacobsen sammen med fhv. kirkeminister Tove Fergo.

Derfor har han udgivet en lille bog, der kan bruges.
Gennem 15 år har han været pioner indenfor GOD TV i Norden. Han har oplevet, at tusinder er blevet kristne via kristent tv.
Op mod 40 pct. af befolkningen beskæftiger sig (kun) med religion og tro via tv.
Men det er ikke nok. Der er brug for personlig kontakt.
– Gud har en fantastisk gave til alle mennesker, og vi kristne har faktisk en forpligtelse til at fortælle det til menneskene i vore netværk, påpeger Simon Jacobsen.

Det, der virker bedst

– Mange undersøgelser viser, at den bedste menighedsbyggende evangelisering er den, som sker i netværk af venner og familie.
Den leder mennesker direkte ind i gode menigheder. Måske kommer 70 pct. af de nye i menighederne til tro ved denne type evangelisering, anslår Simon Jacobsen, der også selv underviser om, hvordan almindelige troende kristne kan dele deres tro med andre.

Lækker indpakning

Simon Jacobsen har tidligere arbejdet med salg. Hans erfaring er, at indpakningen skal svare til produktet. Derfor dur det efter hans mening ikke at give en billig traktat til moderne danskere.
– ’Guds gave til dig’ præsenterer evangeliet i en flot og nutidig indpakning. Bogen er ikke større, end at man altid kan have den i lommen. Når muligheden byder sig, kan man forære den til en bekendt – og få en snak om indholdet.

Fhv. kirkeminister er glad for bogen

Simon Jacobsen har frimodigt sendt sin nye lille bog til fhv. kirkeminister Tove Fergo, som er sognepræst ved Simon Peters Kirke på Amager, og bedt hende kommentere den. Hun svarer: ”Tak for Guds gave. Den er dejlig at læse. Budskabet giver livsmod og glæde.”
Også David Hansen, som er frikirkepastor i Aalborg MenighedsCenter, siger:
“Vi har bestilt flere hundrede eksemplarer af bogen. Vi ønsker, at den primært skal bruges af kirkens medlemmer i deres daglige kontakt med familie, venner og kolleger.
Det er gennem de enkelte medlemmer, at kirken har sin største og mest direkte berøringsflade. Gennem den personlige kontakt og ved præsentation af bogen opstår der en oplagt mulighed for, at ikke-troende kan møde evangeliet og tage imod Kristus, som deres frelser.”
Menigheder, der køber over 500 stk., kan få deres kontaktinformationer trykt i minibogen.
Simon Jacobsen peger på julen som en god anledning til at give familie, venner og arbejdskolleger ”Guds gave”.
Bogen er oversat til engelsk, norsk, svensk og spansk.

Minibogen kan købes hos forlagetalstrup.dk og prorex.dk, samt i Udfordringens bogsalg hosianna.dk.
Prisen er kr. 29,95, og 10 stk. koster kr. 200.

Henri.

Ugens tekst: Johannesevangeliet 1, 19-28


Artiklen fortsætter efter annoncen: