Spænding til det sidste for FC Udfordringen

Sæsonen sluttede med stor spænding for FCU-holdet i serie 3.Der er ingen i FC Udfordringen, der har lange negle, dertil er kampene alt for spændende.
Sæsonfinalen for andet-holdet i serie 3 var heller ingen undtagelse. Holdet skulle vinde med to mål over det suveræne tophold fra Frederiksberg Boldklub for ikke at rykke ned. Trods en mand i undertal lykkedes det at hive den nødvendige sejr i land kort før tid.

Bundhold mod tophold

I forvejen var der ikke meget, der tydede på overlevelse for FCU’s hold i serie 3. Den forrige kamp blev tabt til et andet bundhold, træner og topscorer Claus Kindt måtte tage til begravelse i Norge, og natten inden kampen blev forsvarsprofilen Nicolai Kofoed ramt af sygdom og måtte melde afbud.
Modstanderen fra Frederiksberg derimod var ubesejret og lignede en alt for stor mundfuld for det amputerede hold fra Valby. Da kampen gik i gang, var det da også ganske tydeligt, hvem der var bund og top i rækken.
Frederiksberg spillede flot fodbold og pressede ’de kristne’ langt ned på egen banehalvdel. Heldigvis løb deres angriber gang på gang i offside, for ellers kunne han have scoret et utal af mål. Ved pausen stod der da også ganske fortjent 1-0 til topholdet.
Efter pausen tog Udfordringen ufortrødent kampen op og fik hurtigt et straffespark, som sikkert blev eksekveret. Desværre opstod der lidt klammeri mellem målscoreren og målmanden efter målet, der (en smule uforståeligt) endte med et rødt kort til FC Udfordringens spiller. Nu troede man, at alt håb var ude.

Uden fodboldfornuft

Med en mand i undertal og et krav om yderligere to mål gav FC Udfordringen slip på al fodboldfornuft og spillede frisk angrebsfodbold. Alle resterende spillere løb og kæmpede, som gjaldt det livet (og det gjorde det vel på en måde også).
Med tyve minutter tilbage af kampen fik FCU straffespark igen. Nu stod der lige pludselig 1-2, og håbet var tændt, og da kampen blev afgjort efter et kontraangreb 10 minutter før tid, kunne jublen bryde ud. Endnu en sæson i serie 3 var sikret.
Klubbens førstehold i serie 2 sluttede af med et kedeligt 1-3 nederlag til Boldklubben Stefan, men kan efter det første halve år som oprykker i serie 2 se tilbage på en ganske godkendt præstation. Holdet har vundet flere kampe, end det har tabt, og overvintrer på en flot 6. plads midt i rækken.
3. holdet i serie 5 har også klaret sig over al forventning og sluttede for første gang nogensinde ikke sidst. Desværre ser det ud til at 7-mands holdet og pigeholdet stopper til næste år pga. spiller- og trænermangel.
Vi glæder os til at følge avisens yndlingsfodboldhold, når de starter op igen til foråret.