Svein-Magne Pedersen bad i 15 timer for syge

For den stilfærdige norske helbredelse-forkynder er det et princip at bede for alle, der ønsker forbøn. For nylig trak et møde ud til kl. 7 om morgenen. I weekenden er han i Billund.Man går ikke forgæves til Svein-Magne Pedersen for at få forbøn. Han beder for alle, der ønsker det – om så klokken bliver syv om morgenen!

Denne dreng Olav Inge Gule fra Averøy fik på et møde i Oppdal i Norge sin hørelse tilbage efter at være født med nedsat hørelse. Helbredelsen skete momentant under bøn. Lægerne har nu konstateret, at han ikke længere har brug for høreapparat.

Sådan gik det for nylig.
– Ja, mødet begyndte kl. 16, og der var mange folk, som behøvede forbøn for deres sygdomme. Så inden vi var helt færdige, var klokken blevet 7 om morgenen. Det havde altså varet i 15 timer, fortæller Svein-Magne Pedersen til Udfordringen.
I weekenden er han inviteret til Billund Centret for at bede for danske syge. Også her begynder møderne kl. 16 lørdag og søndag. Det foregår i Teatersalen, og skulle man ikke straks komme til, kan man gå ud i cafeteriet. Svein-Magne er meget uformel og afslappet.

Tålmodighed

– Mange mennesker må jo vente i måneder og nogle gange et helt år på en operation. Så hvis man virkelig trænger til helbredelse, kan man nok også holde ventetiden ud, siger han.
– Jeg glæder jeg rigtig meget til at komme til Danmark. Jeg har kun været i Danmark to gange tidligere for at tale for ca. ti år siden. Og siden er der sket meget.
Jeg tror, der vil ske mange helbredelser i Danmark.
– Hvorfor tror du det?
– Jeg fornemmer, der er stor åbenhed, og så er møderne kommet i stand på samme måde, som det skete i England. En dansker, Erik Madsen, læste om min tjeneste på internettet. Han tog til Kristianssand og blev helbredt. Og nu ønsker han, at andre også skal få hjælp.
På samme måde gik det i England. Jeg bad for en engelsk violinvirtuos, som havde fået ødelagt håndleddet. Hun blev mirakuløst helbredt af Gud. Hun fortalte om det til en engelsk lord. ”Få den mand hertil”, sagde han. Og nu holder jeg også møder der.
Svein-Magne Pedersen har holdt møder i 48 lande. Han har bl.a. bedt for syge i Indien, og her driver hans mission nu ti børnehjem i staten Orisa. Missionen har også et kontor i Madras.
Men Svein-Magne er glad for, at Danmark ikke ligger længere væk end ”et par timer med færgen og et par timers kørsel til Billund”.
– Billund ligger jo godt med lufthavnen og gode forbindelser, bemærker han.
Selv kører han fra Vennesla ved Kristianssand sammen med sin hustru Solveig og en journalist, som dokumenterer helbredelserne på video og i i det blad, som ”Misjonen Jesus Leger” udgiver.

– Planlægger I flere møder end de to i weekenden?

– Ja, hvis det går godt, og vi føler Guds ledelse i det, så er planen, at der skal blive flere møder. Måske kan vi holde møder hver 6. uge.
– Hvordan kan du holde ud at bede for så mange mennesker?
– Jeg er generelt i god form, og så er jeg glad for mennesker. Det giver mig glæde og energi at se mennesker blive helbredt. Men jeg tror også, at der er noget guddommeligt i det. At Gud giver mig kræfter til tjenesten.
Om chancen for at opleve helbredelse siger han:
– Nogle bliver momentant helbredt, andre efter en tid, og nogle skal bedes for flere gange, siger den hyggelige nordmand. Han er ikke i tvivl om, at Gud ønsker at helbrede alle syge mennesker.
– Vi skal have en mirakel-fest i Billund, siger han.
Svein-Magne Pedersens tv-program ”Miraklet er dit” sendes fredag kl. 19 i ulige uger og genudsendes tirsdag 12.30 og lørdag 23.00 i ugen derpå. Det er på satellit- og internet-kanalen Visjon Norge.