Bibelen går fra serie til biograffilm

”The Bible” som er en af de de mest polupære serier nogensinde, bliver nu lavet til en 3-timers film.
Producer Mark Burnett forklarer, at serien vil blive klippet sammen til en film, som måske allerede kan købes i efteråret 2013.
– Vi er ved at klippe den til en film lige nu – en 3-timers version af Jesus, og vi har allerede rigtig mange forespørgsler fra biografer over hele verden, siger han til The Hollywood Reporter og åbner også for, at serien kan udvides til flere afsnit end de nuværende ti.
Burnett og hans kone så et behov for at lave en serie om Bibelen, men giver også hele tiden Gud æren for successen:
– Det er Guds stemme. Det er helt klart et kald. Vi følte, det var noget, vi måtte gøre, og alt for mange ting er sket til at forklare det på nogen anden måde. Det er en mastodont, og den kommer ikke til at sænke farten, siger han.
Henrik