4 unge rejser til Israel for at hjælpe

Fra venstre ses: Huong, Christian, Elisabeth og Hanna.
Fra venstre ses: Huong, Christian, Elisabeth og Hanna.

Israelsmissionens Unge sender fire volontører afsted, som henover det næste halve år skal varetage forskellige opgaver i Israel.

Og der er brug for hjælp. Det er lidt af hvert, de fire volontører skal lave i Israel: Huong Tran, Elisabeth Brown Starup og Hanna Norup skal alle være ’Meet the People’-volontører, hvilket betyder cirka et halvt år med socialt arbejde og praktisk hjælp på forskellige institutioner i Israel. Elisabeth og Hanna skal være ved handicaphjemmet Maon Gilo i Jerusalem, mens Huong skal hjælpe på plejehjemmet Ebenezer i Haifa.
Christian Vestergård Jensen er taget til Jerusalem for at være kirkevolontør ved Den Danske Kirke. Her skal han hjælpe David Serner, som er præst ved kirken, med menighedsarbejdet og programmet for de øvrige volontører i Israel.