Højbjerg-kirke laver ’Halløj i Parken’

Saralystkirken i Højbjerg lover, at der vil være leg og latter, hoppeborg, sumobrydning, musik og kreative workshops i parken ved kirken den 27. august.
Saralystkirken i Højbjerg lover, at der vil være leg og latter, hoppeborg, sumobrydning, musik og kreative workshops i parken ved kirken den 27. august.

Den 27. august om eftermiddagen holder Saralystkirken i Højbjerg et aktivt familiearrangement i og omkring parken ved kirken.

Arrangørerne lover en dag med masser af action, hvor hverken børn eller voksne kommer til at kede sig. Omkring de to shelters i haven kan man bage snobrød og pølser, mens cafeteltet søger for kage, slush ice, kaffe m.m. Der vil være musik, spilleturneringer og overraskelser for hele familien.

– Det er andet år, vi arrangerer Halløj i Parken, og vi gentager succesen, fordi der sidste år var en kæmpe opslutning og opbakning fra børnefamilier i Højbjerg og omegn. Det er gratis at deltage i alle aktiviteterne, og i Cafételtet kan der købes lidt at drikke og spise, siger John Lorenzen, der er præst i Saralystkirken.

Overskuddet fra dagen går til Børn og Unge i Aarhus Syd, hvor Kirke-og Kulturcenteret Saralystkirken ligger.