– En handling i ’ægte kærlighed’

I en kort video forklarer Laura Toggs, sammen med to andre fra gruppen, ideen bag projektet.
I en kort video forklarer Laura Toggs, sammen med to andre fra gruppen, ideen bag projektet.

– Flygtningekrisen kan virke så enorm og kompleks. Men Gud har ikke bedt os om at løse den. Han beder os simpelthen om at elske, siger Richard Stearns, som er leder af World Vision USA og sammen med Hillsong Young & Free forsøger at hjælpe de mange i Mellemøsten, der er på flugt. 

– Ægte kærlighed er, hvad vi gør for folk, der ikke er ligesom os. Det er kærlighed, der ikke forventer noget til gengæld. Det er den form for kærlighed, Jesus viste os. Tak, Hillsong Young & Free, for at I bruger jeres inspirerende musik til at ophøje de uønskede og uelskede flygtninges behov, og til at samle støtte til dem.

Sådan siger lederen af World Vision, Richard Stearns, som i samarbejde med Hillsong Young & Free forsøger at samle penge ind via gruppens hjemmeside.

Hillsong Young & Free har udgivet en ny musikvideo, som hedder ’Real Love’. Den starter med, at en fyr får en sms, hvor hans kæreste slår op med ham. Derefter er temaet i videoen på forskellige måder ”ægte kærlighed”.
Videoen er lavet på baggrund af albummet ’Youth Revival’, som allerede udkom d. 26. februar i år.

Født ind i en krig

Samtidig opfordrer de altså folk til at donere penge til organisationen World Vision, som hjælper flygtningene i Syrien og i Mellemøsten, for:
– Det er svært at forstå, hvordan vi har været så heldige at blive født ind i sådan en velsignelse og velstand, mens andre er født ind i en krigs klageråb. Vi har mulighed for at udvide den ægte kærlighed til at omfatte andre end os selv – til unge mennesker, som desperat har brug for, at vi står sammen med dem. Det er ægte kærlighed! siger forsanger Laura Toggs fra Hillsong Young & Free til Christian Post.

Forsangeren giver tre grunde til, at gruppen ønsker at hjælpe:
1. Vi må gøre noget ud fra den platform, vi har fået.
2. Det er noget, som er tæt på Guds hjerte.
3. Han ville ønske, at vi gjorde dette.

De penge, der bliver samlet ind, vil gå til at hjælpe syriske flygtningebørn og unge med at få skole og undervisning.