Færøsk par fik åndelig hjælp

Helikopterpilot Terjii Jacobsen opsøgte desperat Hans Berntsens møde for at slippe ud af alkoholisme og indre tomhed. Og hans hustru Joan blev på samme møde overnaturligt helbredt ved bøn for tre diskos prolapser.

– Jeg kom ud i livet som alkoholiker, (og tror også at jeg er født alkoholiker) men som 26-årig fik jeg lagt mit liv om, fortæller Terji Jacobsen.

Jeg kom ud af det gamle job i et byggemarked. Vi flyttede til Danmark pga. en ny uddannelse til helikopterpilot.
Efter endt uddannelse flyttede vi tilbage til Færøerne, hvor jeg var så heldig at (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page